Донирај

Нашата работа е возможна поради луѓето кои се дел од неа, било преку волонтирање или преку донации, поради нивната несебична помош и поддршка за секоја жртва на семејно насилство. Волонтерите на Кризен центар „Надеж“ и донаторите цврсто се уверени дека жртвите заслужуваат посветла и подобра иднина, ослободена од насилство.

Прочитај повеќе…

Партнери

Кризен центар “Надеж” е поддржана од повеќе институции, кои можете да ги погледнете тука.

Волонтирај

Во моментот не е отворен конкурсот за волонтери.

Прочитај повеќе…